Като цяло това е малкото зло което ти се е случило. Ясно че пак са пари, но не е като тотал. Сещаш се какво ще стане ако маслото тръгне към всмукателния колектор, прекъсвач докато не свърши, а като свърши приключва и мотора. Това в случай че не успееш да го изгасиш на скорост, но автоматика незнам как се гаси...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавно включване на турбото.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКато цяло това е малкото зло което ти се е случило. Ясно че пак са пари, но не е като тотал. Сещаш се какво ще стане ако маслото тръгне към всмукателния колектор, прекъсвач докато не свърши, а като свърши приключва и мотора. Това в случай че не успееш да го изгасиш на скорост, но автоматика незнам как се гаси...Last edited by Alex_26; d.m.y г., 12:27.
Comment
-
Преди три години рециклирах турбото на моята 159-ка , която е 1.9 .-150 к.с. защото беше тръгнало -дебалансирана топла част и ми казаха , че е по-добре да се направи тогава , вместо да се чака и да ми направи беля ,когато най не очаквам.Беше сменен целия т.н. патрон плюс там всички уплътнения , втулки и други карантии -850лв., като в цената влизаше и баланс на стенд , като ми дадоха и писмена гаранция за време и пробег.Абе със свалянето и слагането на турбото с генерацията , гарнитури , дрън , дрън , ново масло , почти хиляда.Реално старо е само тялото на охлюва.От тогава до сега никакви проблеми , но едновременно с тази процедура , махнах и пеперудите и отстранихме ДПФ -физически и софтуерно изключване, както и запушване и изключване на ЕГР-ра , защото реално турбото се прецаква при запушен ДПФ -прегрява и криви перките на топлата част или прави други бели.Сега цената би трябвало да е малко надолу.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
При мен няма ДПФ и ЕГР, но явно си има друг проблем.Alfa 159 2.4 JTDm Navi Q-Tronic
www.3dlaserfotos.com
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКато цяло това е малкото зло което ти се е случило. Ясно че пак са пари, но не е като тотал. Сещаш се какво ще стане ако маслото тръгне към всмукателния колектор, прекъсвач докато не свърши, а като свърши приключва и мотора. Това в случай че не успееш да го изгасиш на скорост, но автоматика незнам как се гаси...
Comment
Comment